Gildia Cold Death

Forum przeznaczone jest dla członków Gildii Cold Death, która egzystuje na WoW'ie.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#16 2008-07-16 20:44:22

Veranin

Elita

Punktów :   

Re: Zmiana nazwy Gildi

Hmmm... podzielam zdanie Capone i dodam też coś od siebie, że Gildia nie opiera się na nazwie, na logo, na hymnie czy innych rzeczach. To są tylko symbole, symbole którym założyciel nadaje pewnej wartości. Można powiedzieć, że cząstkę siebie w nie wrzuca by inni je szanowali.
Jednak w małym stopniu, a nawet jest to promil całej wartości Gildii, bo największa wartością są ludzie, którzy pomagają temu stowarzyszeniu istnieć i żyć. Wy stanowicie największy walor tego wszystkiego, a nie jak Capone powiedział "literki nad głową". Więc moim zdaniem uszanowałbym pomysł Thinga który prowadził od początku i nic nie zmieniał.

Ver.

/script LoveJalea(Veranin)

#17 2008-07-18 23:13:57

Jalea

Czeladnik

Punktów :   

Hm... nie wypowiadam się bo jestem nowa ale uważam pomimo wszystko że nie powinniście zmieniać nazwy bo jesteśmy już znacząco rozpoznawalni hi wiem coś o tym   ale podporządkuje sie do większości * pochylam główkę z pokorą* pa idę spać.

To ja Jalea

#18 2008-07-20 14:06:36

Irick

Czeladnik

Punktów :   

Wedlug mnie nie trzeba zmienac nazwy, mi tam pasuje . Ale jesli chcecie nazwy...

- Vision Division [VD]

Stopka forum

RSS